Hulp nodig? Bel ons! 06 42058690

Cart

Geen producten in je winkelmand.

Vuurmaken-Expeditie-robinson_803x340

Expeditie Robinson Arrangement

35.00

--- exp robins 3Vuurmaken-Expeditie-robinson_803x340

 

 

 

 

Expeditie Robinson Arrangement

Easy Fun Events en Sportief in Brabant introduceren in de prachtige omgeving van de Efteling, Expeditie Robinson! Verdeelt in teams gaat u de strijd met elkaar aan. Overbrug vele uitputtende maar zeker ook zenuwslopende en spannende proeven. De winnaar van een proef verdient hiermee een sleutel, leidt deze sleutel u naar de overwinning? Dat weet u pas aan het einde van het programma, want slechts één sleutel past in de schatkist!

Tijdens de proeven van Expeditie Robinson staan teambuilding, uithoudingsvermogen, tactiek en goed denkwerk centraal. Proeven als vlotbouwen, schatgraven, paalhangen en geheugenestafette behoren tot de uitdagingen. Bij mooi weer komt natuurlijk het element water volop te pas!

Voor de echte doorzetters staat er een ware Robinson overnachting op het programma. Nadat op de eerste dag alle proeven zijn gedaan, moet er in teamverband een tent/onderkomen worden gebouwd om in te overnachten. Natuurlijk moeten de hongerige magen ook gevuld worden. Een uitdaging is dan ook om zelf vuur te maken en deze vervolgens te gebruiken om heerlijke stukjes vlees op te braden. Nadat er bij het kampvuur nog tot in de late uurtjes wordt nagenoten, kunnen de deelnemers overnachten in hun tent/ onderkomen. De volgende dag worden nog enkele uitdagende proeven gedaan en vindt uiteindelijk de finale plaats. Prijzen incl. overnachting op aanvraag.

Durft u de uitdaging aan?…..

Arrangement: ‘Expeditie Robinson’ (Programmaduur: 3 uur)

Kosten:

€ 35,- p.p. exclusief 21% BTW, op basis van minimaal 30 personen.

Kleinere groepen in overleg mogelijk.

Arrangement inclusief:  Voorbereiding en organisatie – Proeven Expeditie Robinson – Professionele begeleiding – Prijsuitreiking – Materialen – Huur terrein en vergunningen

Optioneel (tegen meerprijs):

–  consumpties/drankenpakket

– lunch.

– Dinerbuffet of barbecue.

– Overnachting op één van onze locaties mogelijk. Meerprijs afhankelijk van locatiekeuze.