Easy Fun Events  Easy Fun Events Pubquiz  bedrijfsuitjes in Kaatsheuvel Paintball easy fun events kaatsheuvel nederland

Easy Fun Events is gespecialiseerd in het organiseren van groepsactiviteiten en Event Management.

U staat als klant bij ons centraal!
Wij denken met u mee in mogelijkheden en bieden u een scala aan leuke en nieuwe ideeën op het gebied van groepsactiviteiten, attractieverhuur en evenementorganisatie. Of het nu om een kinderfeestje, bedrijfsfeest, klantendag, open dag of sportclinic gaat, wij kunnen de hele organisatie op ons nemen.

Van 2011 t/m 2022 hebben wij gebruik gemaakt van een evenemententerrein in Kaatsheuvel. Vanaf 2023 zullen wij onze activiteiten voortzetten op onze nieuwe locatie in Loon op Zand.

Informatie en offerte!
Een persoonlijk gesprek, of bijvoorbeeld een offerte, zijn vrijblijvend. We laten u graag kennis maken met Easy Fun Events en haar visie op het gebied van Groepsactiviteiten en Event Management.

Ons Team:
Easy Fun Events bestaan uit een team enthousiaste medewerkers. Medewerkers die hun vak verstaan en uw evenement tot een succes maken.

In verband met de toenemende drukte zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s! Ben je enthousiast, sportief, 18 jaar of ouder en beschikbaar in de weekenden, dan hebben wij misschien wel een leuke baan voor je.

Mail ons je cv en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek. Word jij onze nieuwe collega?

It’s easy, we take care and you have fun!

Natuurlijk is het ook mogelijk om op u eigen lokatie de organisatie van u feest of event aan ons over te laten.

Impressie evenementenlocatie in Kaatsheuvel: