Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s en exclusief 21% B.T.W.

Verhuurmogelijkheden:
U kunt artikelen op verschillende manieren bij ons huren.

Afhalen:
De voordeligste manier van huren! U komt het gehuurde zelf bij ons afhalen en brengt het na afloop weer terug. De huurprijs is de zogenaamde ‘basisprijs’ . U betaalt de huursom vermeerderd met de borgsom van € 250,-. Tevens dient u zich te legitimeren met paspoort of rijbewijs. Indien u de spullen weer netjes, droog en compleet terugbrengt ontvangt u de borg retour.

Bezorgen en Ophalen, eventueel incl. op en afbouw:
Wij komen het gehuurde bij u bezorgen en halen het na afloop weer bij u op. De huurprijs is de ‘basisprijs’ vermeerderd met de op- en afbouw kosten  die 2 x € 20,00 + € 0,75 per gereden km bedragen. U betaalt bij aflevering de huursom vermeerderd met de borgsom van € 250,-. Indien u de spullen weer netjes, droog en compleet inlevert ontvangt u de borg retour.

U dient zelf mee te helpen bij het lossen en laden en voor een goede los/laadplaats zorg te dragen. Indien wij langer dan 30 minuten los/laadtijd nodig hebben als gevolg van het niet nakomen van de bovenstaande afspraak moeten wij u de extra tijd doorberekenen (€ 32,- per uur). De bezorg- en ophaalprijzen zijn dagprijzen.

Compleet verzorgd:
U hebt nergens omkijken naar! Het gehuurde wordt in dit geval geheel door ons verzorgd. Dus inclusief op- en afbouw en begeleiding van de activiteit voor 4 uur (extra draaiuren tegen meerprijs mogelijk). Hierbij komen alleen nog de transportkosten à € 20,00 + € 0,75  per gereden kilometer.
Bij complete verzorging hoeft u geen borg te betalen. Sommige artikelen worden altijd door ons verzorgd ivm veiligheid en kennis.

Toeslag
Op Koninginnedag berekenen we 20% toeslag.